Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: Saldırıların Asıl Amacı Yeni Harita

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Ankara saldırısı mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu saldırılarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Coğrafyamızda yeniden bir harita belirleme operasyonu yapılmaktadır diyen Topçu, ' Türkiye 7 düvel değil 72 düvele karşı savaşıyor ' diye konuştu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Mezopotamya Yalçın Topçu 


' KALBİMİZDE BOMBALAR PATLATILIYOR '
Kalbimizde bombalar patlatılıyor. Orada burada bu tip sabotaj eylemleri yapılıyor. Neticede şunu anlamamız lazım; bütün bunların bir tek amacı var; medeniyet coğrafyamızda yeniden bir harita belirleme sevdasında olanlar bu harita belirlenirken Türkiye o masada olmasın isteniyor. Aslında bütün meselenin özü budur.

'72 DÜVELE KARŞI SAVAŞIYORUZ'
35-40 yıldır özel bir savaşla karşı karşıyayız. Bunun özel hususları uygulanıyor ve bunun arkasında Çanakkale'de 7 düvel vardı, şu anda 72 düvel var bu işlerin arkasında. Türkiye öncelikle bir enerji koridoru olmaktan çıkartılmak isteniyor.

' TÜRKİYE MASADA OLMASIN İSTENİYOR '
Hemen yanı başımızda bir uydu devleti kurularak Türkiye yeni harita belirlenirken o masada olmasın, ikinci bir noktada enerji koridoru olmaktan çıksın ve içerisi devamlı kaşınılır bir halde orada bir devletçik oluşturulsun isteniyor.

' BU BİR KÜRT - TÜRKMEN SAVAŞI DEĞİL '
Bu bir Kürt - Türkmen savaşı değildir. Bakın bir kader var; Maveraünnehir'in çocukları, Mezopotamya'nın çocukları, Balkanların, Afrika'nın bunların her biri hep beraber Hira Dağı'nda Hicaz'ın çocuklarıyla ilahi bir emir almışlar. Bu iş orada bitmiş. Bu bir ilahi kader, birileri bunu bozmaya çalışmış yıllardır ama bunu anca yazan bozar. Ne derlerse desinler Şubat 2016, 100. yılı, adamlar yüz yıl evvel ümmetin bahadır evlatları karşısında bir harita belirlemişler, topyekun bir araya gelmişler. Neticeye baktığımız zaman Olimpos Dağı'nın çocukları, Hira Dağı'nın çocukları bu kavga ta o günden bugüne kadar yürüyor gidiyor. Bundan sonra da yürüyüp gidecek ama bu ilahi kaderi anca yazan bozar.
22 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlandı