Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce polise küfür etti! İşte o ses kaydı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bir polis memuruna küfür ettiği telefon görüşmesi gündeme bomba gibi düştü.
Polis Meclis Polisi Muharrem İnce Ankara Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru 


Sosyal medyada ortaya çıkan bir videoda CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, telefonla görüştüğü polis memuruna ağza alınmayacak sözler sarf ediyor.

KORUMASI MİSAFİRHANEYE ALINMIYOR

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşiyor; Muharrem İnce'nin Koruması Polis Memuru Halil, Meclis'in İstanbul Beşiktaş misafirhanesine gidiyor ve yer istiyor. Ancak Meclis Polisi olmadığı, yani Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube'den görevlendirildiği için resepsiyon görevlisinin amirlerinden onay alması gerekiyor.

AĞIR KÜFÜRLER EDİYOR

Bu arada koruma, Muharrem İnce'ye durumu bildiriyor. Bunun üzerine İnce, resepsiyon görevlisini arıyor ve aralarında İnce'nin küfürler savurduğu görüşme gerçekleşiyor. İnce polis memuruna A..na S..rım senin gibi ağır küfürler ediyor.



Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
21 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlandı