Çetin Altay: 'Trakya, çok hakim olduğum bir coğrafya'

söyleşiden detaylar
Bild Kışla 

-Çetin Altay'ın konuşması
-vatandaşların ilgisi
-genel görünütü ve detay

( TEKİRDAĞ -ÖZEL) Çetin Altay: "Trakya, çok hakim olduğum bir coğrafya" TEKİRDAĞ

- Adem Kılıç ile Serkan Karaarslan'ın yönettiğinde, Çetin Altay'ın oynadığı Oflu Hoca serisinin devam filmi olan Oflu Hoca Trakya'danın tanıtımı Tekirdağ’da yapıldı. Tekira AVM’de gerçekleşen söyleşide konuşan Çetin Altay, “Askerliğimi de ben burada yaptım Çorlu’daydım. Çok hakimim bu bölgeye” dedi.
Oflu Hoca serisinin son filmi Oflu Hoca Trakya'da filminin tanıtımı filmin yönetmeni ve oyuncularının katılımıyla Tekira AVM’de yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide konuşma yapan filmin başrol oyuncusu Çetin Altay, bölgeyi bildiğinin belirterek, “Askerliğimi de ben burada yaptım Çorlu’daydım. Çok hakimim bu bölgeye. Beğeneceğinizi umduğumuz bir filmimiz var. Oflu hoca karakterinin yanına bir de Trakyalı karakter ekledik. Katlamalı olsun dedik, öyle olduğunu düşünüyoruz. Şuana kadar gelen tepkiler çok iyi çok güzel. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz” dedi.
Filim ekibine Tekirdağ Kastamonulular Derneği tarafından bir çerçeve hediye edildi. Filmin oyuncuları ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar kısa süreliğine izdihama neden oldu. Söyleşi sonunda oyuncular filmin gösterildiği salona çıkarak salondaki izleyicilere sürpriz yaptı. Oyuncuları karşısında gören seyirciler ekibi şaşkınlıkla alkışladı.
16 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı