Cep Telefonu Kullanmayan Eleman Aranıyor

Bartın'da yanında çalışan işçilerin cep telefonu ve sosyal paylaşım sitelerine girmesine kızan işyeri sahibi, cep telefonu ve sosyal paylaşım sitelerine girmeyen eleman aramaya başladı.



Bartın'da pide ve restaurant işletmeciliği yapan Ayhan Bayraktar, yanında çalışan işçilerin cep telefonu ve cep telefonu ile sosyal paylaşım sitelerine girmesine sinirlenince, cep telefonu olmayacak bir eleman aramaya başladı. İşyerine gelen müşterilerin ve kendisinin cep telefonu kullanan elemanlardan sıkıntı yaşadığını belirten Bayraktar, ' Önceden cep telefonu mu vardı? Herkesin elinde cep telefonu var. Elemanlar cep telefonu ile sosyal paylaşım sitelerine giriyor. Hem vakit kaybı oluyor, hem de müşterilere iyi hizmet sunamıyoruz. Müşteri kendisiyle ilgilenilmediğinde tepki veriyor. Ben de bu duruma son vermek için cep telefonu olmayan eleman aramaya başladım. Böyle bir eleman bulma şansımın yüzde 30 olduğunu söylüyorlar ama ben bulacağım ' dedi.

Müşteriler de işyeri sahibi Ayhan Bayraktar'ın cep telefonu olmayan elaman aramasına destek verdi. Müşteriler, ' Ayhan beyin dediği gibi önceden cep telefonu yoktu. En iyisini yapmış. İnşallah cep telefonu olmayan elaman bulur ' diyerek destek odular.

Pide ve restaurant işletmecisi Ayhan Bayraktar, eleman ilanını işyerinin camlarına ve yakında bulunan aydınlatma direklerine astı.
3 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı