ÇANKIRI - Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi

- Beşiktaşlı taraftarların şampiyonluk kutlamaları - Sebahattin Pehlivanlı'nın kız arkadaşı Melike Çelik'e evlenme teklif etmesi - Sebahattin Pehlivanlı ve Melike Çelik'in açıklamaları Çankırı 'da Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifiÇANKIRI (AA) - Çankırı 'da Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasında evlenme teklifi edildi.Süper Lig'in 2020 - 2021 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlamak isteyen taraftarlar, Kenbağ mevkisinden başlayarak konvoyla Anıt Alanı'na geldi.Ellerinde Beşiktaş bayrağıyla meşaleler yakan taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu yaşadı.Beşiktaş taraftarından Sebahattin Pehlivanlı ile kız arkadaşı Melike Çelik de şampiyonluk kutlamak için alana geldi.Pehlivanlı'nın arkadaşları kutlama sırasında "Benimle evlenir misin Ayışığım" yazılı pankartı açtığı sırada Pehlivanlı'da diz çökerek kız arkadaşına çiçek ve yüzük uzattı.Erkek arkadaşının teklifine "evet" diyen Çelik, büyük mutluluk yaşadı.Gazetecilere açıklama yapan Sebahattin Pehlivanlı, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Kız arkadaşından durumu saklamak için çok uğraştıklarını belirten Pehlivanlı, "Bu şekilde belli etmeden şükürler olsun evlilik teklifimizi yaptık. İnşallah daha uzun ömürleri birlikte yaşayacağız." dedi.
Melike Çelik de heyecandan titrediğini ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Kız Arkadaş Evlilik Teklifi Uzun Ömür Şampiyon Allah 

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
19 Mayıs 2021 Çarşamba günü yayınlandı