BURDUR- 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü

- Şehitlik anıtına çelenk sunulması - İstiklal Marşı - Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın konuşması - Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakılması - Kur'an - ı Kerim okunması, dua edilmesi - Şehit babası İlhan Kara'nın konuşması - Törene katılan şehit yakınlarıBURDUR - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören gerçekleştirildi.
- Burdur Burdur Şehitliği'nde düzenlenen tören, şehitler anıtına çelenk sunumlarıyla başladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını söyledi.

Türk milleti olarak şehitlerden aldıkları ilham ve vatan sevgisiyle milletçe farklılıkları zenginlik olarak gördüklerini belirten Arslantaş, aziz milletin geleceğini aydınlatma, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarma kararlılıklarını bir kez daha tekrarladıklarına dikkati çekti.Daha sonra Arslantaş, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Fatih Ören ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.Tören, şehitler için okunan Kur'an - ı Kerim ve duanın ardından sona erdi.
Şehit Şehit Yakınları Medeniyetler Akkale Irak 

18 Mart 2021 Perşembe günü yayınlandı