Burak Yılmaz'dan evet kampanyasına destek

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyası başlattı.
Murat Boz Milli Takım Arda Turan Rıdvan Dilmen Burak Yılmaz 

Twitter'daki hesabından bir video yayınlayan Dilmen, 'Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım' dedi.
Dilmen, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'a seslenerek, 'Sevgili Arda sen de var mısın? diye sordu.

Arda'nın Dilmen'e cevabı ise gecikmedi. 'Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım' diyen Arda, 'Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim' ifadelerini kullandı.

Arda'nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım' sözleriyle şarkıcı Murat Boz'a seslendi.
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
24 Ocak 2017 Salı günü yayınlandı