Bülent Bölükbaşı: “Oyuncularımız iyi mücadele etti”

- Bülent Bölükbaşı'nın açıklamaları

- KAYSERİ
İstikbal Ateş Çemberi 20 Dakika Rektör Basın Mensupları 


- İstikbal Mobilya Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, Bayrampaşa maçının ardından, "Oyuncularımız iyi mücadele etti" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'un Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup edip tur atladığı maçın ardından Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bölümbaşı, önceliklerinin lig olduğunu vurgulayarak, “İlk devreyi en az hasarla kapatmayı düşünüyoruz. Bugün arkadaşlarımızın hepsi gerçekten iyi mücadele ettiler. İnsan üstü bir mücadele gösterdiler 120 dakika. İçeride zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama ona rağmen devam etmeyi kendileri istediler. Benim açımdan çok iyi oldu. Oyuncularımızın isteğini arzusunu görmek, bize vermek istedikleri bir mesajdı. İnşallah ilerleyen zamanda durumumuz rahatlayınca daha iyi olacağız” dedi.
Bölükbaşı, ligde oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, “Futbolcuların morali keyfi yerinde. Bizim için ligde her maç zor, Fenerbahçe özelinde değil. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız, çıkmak zorundayız. O ateş çemberinden çıkmak için” açıklaması yaptı.
20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
31 Ekim 2019 Perşembe günü yayınlandı