Batman’da cephanelik ele geçirildi

Görüntü Dökümü
Adli Kontrol Ruhsatsız Silah Kurusıkı Tabanca Silah Ticareti Emniyet Müdürlüğü 

- -Ruhsatsız silahların torbaların içinde ele geçirilmesinden detay
- -Poşetlerin içinde şarjör ele geçirilmesinden detay
- -Kurusıkı namlularının değiştirilen aparatların ele geçirilmesinden detay
- -Kurusıkı silahların değiştirildiği makinalardan detay
- -operasyonda yakalanan kişilerin emniyet müdürlüğünden çıkarılmasından detay
- -zanlıların hastaneye getirilmesinden detay
- -zanlıların adliyeye getirilmesinden detay
- -operasyonda geçirilen silahlardan detay

( BATMAN ) - BATMAN

- Batman’da kurusıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandıran ve ticaretini yapan şebekeye yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi.
Operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmatı ele geçirilirken 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Batman Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kurusıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandırıp ruhsatsız silah ticareti yapan şebekeye yönelik bir araç ve atölyeye dönüştürülmüş depoya operasyon düzenledi.
Yapılan operasyonda, 126 ruhsatsız tabanca, 162 şarjör, 18 farklı ebatlarda fişek, 80 ağzı açık namlu, 16 silah gövdesi, 17 sürgü, 62 soğuk kaynak yapıştırıcı, 36 kabza plastiği, 1 pres makinası, 1 mengene takılı tezgah, 1 matkap tezgahı ve makinası, 2 kumpas, 2 taşlama makinası, 2 spiral makinası, 1 matkap, çok sayıda silah parçaları ele geçirildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. (OA-YRT
12 Ocak 2021 Salı günü yayınlandı