Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kemalettin Göktaş İçin Ne Dedi? Video İzle

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski milletvekili Kemalettin Göktaş ile yaşadıkları tartışmaya ilişkin, “Orada benim yapılanlar karşısında sessiz durabilmem gerekirdi, onu beceremedim. Siyaseten o derinliğe sahip olmadığım için, o pişkinliğe erişemediğim için üzgünüm” dedi.
Kemalettin Göktaş Erdoğan Bayraktar İstanbul Kongre Merkezi Abdullah Gül Cumhurbaşkanı 


Bakan Bayraktar, İstanbul Kongre Merkezi ' nde katıldığı “Akdeniz ' in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı” öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıyla ilgili konuşan Bakan Bayraktar, “Bugün konumuz Akdeniz ' in temizlenmesi ve Akdeniz ' e kıyısı bulunan ülkeler bir araya geldik. Akdeniz ' i çok daha temiz hale getirmek, gelecek kuşaklara çok daha temiz bırakmak bugünkü konumuz. Bugün deklarasyon yayınlanacak, yapmamız gerekenler konuşulacak” dedi.

Bayraktar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün Giresun ziyareti sırasında eski milletvekili Kemalettin Göktaş ile Trabzon Havalimanı'nda yaşadıkları tartışmanın hatırlatılması üzerine de kısa bir açıklama yaptı. Bakan Erdoğan Bayraktar, “Trabzon hem ülkemizde, hem tüm dünyada tarihi derinliği olan beyefendi bir şehirdir. Bu şehirde böyle bir olayın yaşanması üzücü bir olay. Ben hem Trabzon halkından, hem de Türkiye halkından özür diliyorum. Orada benim yapılanlar karşısında sessiz durabilmem ve geçebilmem gerekirdi, onu beceremedim. Siyaseten o derinliğe sahip olmadığım için, o pişkinliğe erişemediğim için üzgünüm. Başka bir şey söylemiyorum” diye konuştu.
5 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı