Bağcılar’da tekstil fabrikasında yangın

Fabrikadan görüntü
Tekstil Fabrikası Fabrika Sağlık Ekibi Gökyüzü Kışla 

-İtfaiye ekiplerinden görüntü
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
-Sağlık ekiplerinden görüntü
-Röportaj
-Diğer ve genel detaylar

( İSTANBUL )- Yangında siyah dumanlar gökyüzünü kapladı- Mesaiye gelen işçiler alevler içerisindeki fabrika ile karşılaştı İSTANBUL

- Bağcılar’da bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Siyah dumanların gökyüzüne yükseldiği yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın, saat 08:00 sıralarında Bağcılar Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. 5 Katlı tekstil fabrikasının en üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin yükseldiği yangın, itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalesi sonrası yangın söndürülürdü. Patlama sesi korkuttu Sabah saatlerinde Bağcılar Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan tekstil fabrikasında meydana gelen patlama çevrede bulunan evlerden duyulurken, evlerinden çıkan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın sonrası fabrikanın en üst katında maddi hasar meydana geldi. Yangının erken saatlerde olması olası bir faciayı önlerken, fabrikada çalışan işçiler geldikleri iş yerlerinin önünde gördükleri manzara karşısında şoku yaşadı. İşçiler, fabrika bahçesinde meraklı bakışlarla itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izlediği görüldü.
Patlama sesini evden duyduklarını ifade eden Umut Polat, “ Kimse iş başı yapmamıştı. İş saati değildi. Baya büyük bir patlamaydı. Biz oturduğumuz yerde titredik. Evimiz buraya yakın. Zaten çıkıp geldik. Allah’tan kimseye bir şey olmadı” dedi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
27 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı