Aziz Yıldırım seçilemeyince helva dağıttı

Helvanın dağıtılması
Şampiyon Genel Kurul Şili Irak 

-Taraftar ile röp
-Güle güle Aziz pankartı
-Genel görüntüler

( BURSA ) - BURSA

- Bursa’nın İnegöl ilçesinde koyu Fenerbahçeli taraftar İsmail Ünsal, Aziz Yıldırım’ın Başkanlıktan ayrılmasıyla birlikte vatandaşlara helva dağıttı.
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimlerde Fenerbahçe kulübü Başkanlığına Ali Koç geçirilmiş, Aziz Yıldırım ise seçimleri kaybetmişti. İnegöl’ün Kapalı çarşısında faaliyet gösteren Ayakkabıcı işyeri sahibi Fenerbahçe taraftarı İsmail Ünsal, genel kurulda seçilemeyen Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın gidişinin şerefine irmik helvası dağıttı.
İşyerinin önüne güle güle Aziz Yıldırım pankartını asan Ünsal, fıstıklarla “Aziz” ismi yazılan bir tencere helvayı işyerinin önünden geçen vatandaşlara dağıttı.
Helva dağıtım sırasında küçük çaplı izdihamda yaşandı. Aziz Yıldırım Gitsin Diye Adak Adamıştı Helva dağıtımında konuşan Ayakkabıcı işyeri sahibi Fenerbahçe taraftarı İsmail Ünsal, “Fenerbahçe’de bir değişime ihtiyaç vardı. Biraz geç kalınmış bir değişimdi ama Allah’a şükürler olsun. Aziz başkana da bu zamana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz, artık zamanını doldurdu. Ali Koç’a da yeni görevinde başarılar dileriz. Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon. Aziz Yıldırım uzun süredir görevdeydi, artık bırakması gerektiğini düşünüyorduk. Kendimce yıllar önce Aziz başkan görevi bıraktığı gün helva dağıtacağım demiştim. Bu günde sözümü tutuyorum” dedi.
150 kişilik hazırlanan irmik helvası yoldan geçenlere ikram edildi.
4 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı