Ayşegül öğretmen, dersleri rap müzik ve tiyatro ile eğlenceli hale getiriyor

İngilizce Öğretmeni Ayşegül Uslu'nun müfredata göre ders anlatması
Öğretmenler Öğretmen Rap Müzik Öğrenciler Beden Eğitimi 

-İngilizce Öğretmeni Ayşegül Uslu'nun rap müzik tiyatro ve yarışmalarla ders anlatması
-İngilizce Öğretmeni Ayşegül Uslu'nun rap müzikle ders anlatırken öğrencilerle birlikte dans etmesi
-Öğrenci Elif Asel Aksu röp
-öğrenci Eyşan Özgü Aslan röp
-Öğrenci Bertuğ Emin Balıkçı
-Öğretmen Ayşegül Uslu röp
-Öğrenci velisi Akın Özcan röp
-Genel ve detay

( ELAZIĞ -ÖZEL-HD)- Elazığ'da bir öğretmen, öğrencilerinin İngilizceyi tam olarak öğrenmesi için Rap müzik, tiyatro ve yarışmalarla dersini işliyor ELAZIĞ

- Elazığ’da bir İngilizce öğretmeni, öğrencileriyle dersi rap müzik, tiyatro ve yarışmalar eşliğinde işleyerek hem sevgilerini kazanıyor hemde başarılı olmalarını sağlıyor. Elazığ’da özel bir okulda görev yapan İngilizce Öğretmeni Ayşegül Uslu öğrencileriyle eğlenceli şekilde ders işliyor. İlk olarak konuyu normal müfredatla anlatan Uslu daha sonra rap müzik, tiyatro ve yarışmalarla eğlenceli bir şekle getiriyor. İngilizce dersini daha eğlenceli bir halde öğrenen çocukların ise derslerine büyük bir ilgi göstererek, eğlenceli vakit geçirdikleri gözden kaçmıyor. İngilizce dersini çok sevdiğini belirten 3. Sınıf öğrencisi Elif Asel Aksu, “İngilizce öğretmenimiz çok eğlenceli. Bizlere dersleri oyunlarla anlatıyor. Her hafta İngilizce dersini bekliyorum. Çünkü öğretmenimizin hangi konuyu hangi oyunla anlatacağını merak ediyorum. Okulumuzun en güzel derslerinden birisi İngilizce” dedi.
İngilizceyi eğlenerek öğrendiğini aktaran 3. Sınıf öğrencisi Eyşan Özgü Aslan ise, öğretmenin derslerini rap şarkılar, tiyatro ile öğrettiğini kaydetti.
8. sınıf öğrencisi Bertuğ Emin Balıkçı ise İngilizce öğretmenleri sayesinde dersini beden eğitimi dersi gibi eğlenceli bir şekilde işlediklerini ifade etti.
"Derslere gelmek için sabırsızlanıyorlar" Bir şeyi öğretmenin sevdirerek yapılmasının daha faydalı olduğunu dile getiren Öğretmen Ayşegül Uslu ise, “Her öğrenci öğrenebilir ama her öğrenci aynı şekilde öğrenemez. Kimi ders ortamında kimi sevdiği bir müzikle kimi yarışmayla kimide sanatsal bir aktiviteyle öğrenir. Bunun için bende önce ders ortamında konuyu anlatıyorum. Sonra rap müzikle dersi daha eğlenceli bir hale getiriyorum. Tiyatro ile farklı bir öğreti süreci yaşarken yaptığımız yarışmayla devamını getiriyoruz. Bu şekilde öğrencilerin İngilizceye olan ilgisi artıyor ve derse gelmek için sabırsızlanıyorlar. Sürekli bana, ‘Öğretmenim bugün ne yapacaksın’ diye soruyorlar. Derslerimiz bu şekilde daha eğlenceli ve zevkli oluyor” şeklinde konuştu.
İngilizce dersinin rap müzik, tiyatro ve yarışmalarla öğretilmesinin çocukları adına büyük bir artı olduğunu vurgulayan Velilerden Akın Özcan'da, “Çocuklar bu şekilde hayatlarında İngilizceyi daha fazla uyguluyorlar. Çocuklarımızın İngilizce öğrenme ve uygulaması konusunda çok memnunum” ifadelerine yer verdi.
28 Aralık 2017 Perşembe günü yayınlandı