Astığı yazı ile Amerikan tıraşını yasakladı

İŞ YERİ CAMINDA DETAY
Rahip Protesto Ekonomik Yaptırım Yobaz Modeller 

-MÜŞTERİ TIRAŞ EDERKEN KUAFÖRLE VE MÜŞTERİ İLE RÖPORTAJ
-KUAFÖR HAMİT DEMİR İLE RÖPORTAJ
-VATANDAŞLA RÖPORTAJ

( GAZİANTEP -ÖZEL) GAZİANTEP

- Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kuaför, ABD'ye tepki için iş yerlerinin camlarına yazı asarak, Amerikan tıraşını yasakladı İslahiye'de Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş sokakta 25 yıldır kuaförlük yapan Hamit Demir, Türkiye ile ABD arasında yaşanan rahip gerginliği nedeniyle yükselişe geçen dolar ve Türkiye'ye ekonomik yaptırımlar uygulayan ABD’yi iş yerinde Amerikan tıraşını yasaklayarak protesto etti. İş yerinin camlarına "Amerikan tıraşı yapmıyoruz. Küstah Trump" yazılarını asan kuaför, son günlerde Amerika’nın yapmış olduğu baskılardan dolayı bu kararı aldıklarını belirterek, "Biz artık Türk tıraşı dediğimiz modellere geri dönüyoruz. Elimizden geldiğince devletimize destek vermek için böyle bir kampanya başlattık. Ben vatanım için ölmeye hazırım. Kahrolsun Amerika. Bundan sonra kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Artık Amerikan ürünlerini de kullanmayacağız. Bu fikir Amerika'nın yobazlığından kaynaklandı. Dünyaya hükmetmeye çalışıyorlar, tüm Müslüman alemine hükmetmeye çalışıyor" dedi.
Tek başına ABD'ye kafa tutan Kuaför Demir, "Amerika'nın gücü bana yetmez, ben tek başına Amerika'ya yetecek güçteyim. Savaşsa savaşmaya hazırım. Biz vatanımız için ölmeye hazırız" dedi.
Tüm kuaförlere çağrı Hamit Demir, tüm meslektaşlarına da yerli ve milli modeller konusunda çağrıda bulunarak, "Tüm meslektaşlarımın da aynı tepkiyi göstermelerini isterim. Herkesin kendisine göre yapabileceği bir şeyler vardır. Allah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ömrünü uzatsın. Allah başımızda eksik etmesin, bayrağımız ve vatanımız için bizimde kendi çapımızda yapacağımız şeyler muhakkak var. Ben bir adım attım, gerekirse bu uğurda ölmeye hazırım" diye konuştu.

16 Ağustos 2018 Perşembe günü yayınlandı