Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı

-Çömlek tezgahında çömelk yapması
Pazarcı Buz Tutan Gölet Buz Tutan Göl Hatıra Fotoğrafı Arif Susam 

--Şarkılarını söyleyerek, çömleği bitirmesi detay
--Belediye başkanı ve arif susam rop
--İlçeyi gezmesi ve boza ikramı

( BİLECİK ) BİLECİK

- Taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam, geldiği Bilecik'te kolları sıvadı çömlek ustalığa el attı. Hem şarkılarını söyleyen, hem de çömlek yapan Arif Susam ilgi odağı oldu. Taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in daveti üzerine ilçeye geldi. Başkan Tekin ile birlikte Bozcaarmut Göleti’ni gezen Arif Susam buz tutan gölete hayran kaldı. Ardından ilçe merkezinde tarihi Soydan Boza'da soda ve pazarcık helvası ikram edilen Susam, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Çömlek tezgahına geçti Ardından ilçeye bağlı ve çömlekleri ile meşhur Kınık Köyü'ne geçen Arif Susam, çömlek tezgahına oturdu. Burada kollarını sıvayan Susam, kendisine verilen topraktan harç ile hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı. Buradakileri ilgi odağı Susam, bu günü hiç uyutmayacağı söyledi.

Pazaryeri'ne ilk defa geldiğini, hakikaten güzel doğa harikası bir yer olduğunu vurgulayan Susam, herkesin bu güzelliği görmesini söyledi.

(NK-
Arif Susam Hakkında
Bir ekol yarattığını düşünenler bulunur. Albümlerinin neredeyse tamamı canlı kayıttır ve canlı performans atmosferini yansıtır. Şarkılarının arasında konuşması ile ünlüdür. Emirgan Köşem Restaurant'ta 14 yıl aralıksız sahne almıştır. İstanbul Konservatuvarı Klasik Batı müziği eğitimi almıştır. Askerliğini Yeniköy Orduevi'nde orkestra şefi olarak yapmıştır. 1982 yılında Tarabya'da sahne almaya başlamıştır. 1984'te ilk albümü olan "Efsane Aşk"ı çı...
devamı
24 Şubat 2021 Çarşamba günü yayınlandı