ANKARA - Annesi tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadın ve çocuklarının cenazeleri toprağa verildi

- Cenaze gönderilen başsağlığı çelenkleri - Cenaze törenine katılanlar - Aile yakınlarının tabutlara sarılarak ağlaması - Helallik alınması - Cenaze namazının kılınması - Cenazelerin taşınması Ankara 'da annesi tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadın ve çocuklarının cenazeleri toprağa verildiANKARA (AA) - Ankara 'nın Mamak ilçesinde dün annesi tarafından öldürüldüğü öne sürülen kadın ve iki çocuğunun cenazeleri defnedildi.Meryem Atsak ve çocukları 9 aylık Merve ile 3 yaşındaki Ömer İsmail için Ortaköy Mezarlığı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Cenazeler, aile yakınlarının katılımıyla öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
- Olayİddiaya göre, dün Meryem Atsak (23), Küçükkayaş Mahallesi'ndeki evine geldiği annesi Ö.A. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.A, kızı Meryem, torunları 9 aylık Merve ve 3 yaşındaki Ömer İsmail Atsak'ı eşine ait ruhsatsız tabancayla öldürmüş, ardından intihar girişiminde bulunmuştu. Ö.A, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı.
Başsağlığı Sarılar Cenaze Namazı İntihar Girişimi Sağlık Ekipleri 

8 Temmuz 2021 Perşembe günü yayınlandı