Adıyaman’da ‘Zeytin Dalı Hatıra Ormanı’ oluşturuldu

Öğrenci ve yurt görevlilerinden görüntü
Çam Ağacı Allah Şahit Öğrenciler 

-Asker levhasından görüntü
-Çam ağaçlarının dikilmesi
-Öğrencilerin kazma, kürek sallaması
-Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu- RÖP
- Öğrencilerden Ebru Üçler- RÖP
-Öğrencilerden Emre Ulupınar- RÖP.

( ADIYAMAN - ÖZEL)- Öğrenciler askerler için fidanları toprakla buluşturdu ADIYAMAN

- Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ÖSO birlikleri ile Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından Zeytin Dalı Harekatı Hatıra Ormanı oluşturuldu. Adıyaman- Gölbaşı Karayolu 40. Kilometresinde oluşturulan Zeytin Dalı Harekatı Hatıra Ormanı fidan dikimine Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, kurum çalışanları ve öğrenciler katıldı.
‘Zeytin Dalı Harekatına’ katılan askerlere moral ve motive amaçlı oluşturulan hatıra ormanına 40 adet çam ağacı dikildi. Aldıkları çam ağaçlarını birer birer kendi elleriyle toprağa diken öğrenci ve kurum görevlileri, “ Her Fidan Bir Asker Ordumuzun Yanındayız” sloganlarını attılar. ‘Zeytin Dalı Harekatını’ sonuna kadar desteklediklerini belirten Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, “ Allah’ın izniyle bu ağaçlarla beraber, çevremize, komşularımıza ve orta doğuya ülkemiz tarafından oluşturulmaya çalışılan bir barış ortamı var. Bizler de burada canı gönülde birlikteliğimizle bu desteği vermiş olacağız. Bugün öğrencilerimizle beraber, personelimizle beraber buradayız ve bu ağaçların büyümesine hep beraber şahit olacağız Allah’ın izniyle” dedi.
Öğrencilerden Ebru Üçler ise konuşmasında, “Burada Afrin’de Zeytin Dalı Harekatında bulunan askerlerimiz için onlara destek verdiğimizi belirtmek için bulunuyoruz. Her zaman arkalarındayız, Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı. Daha sonra konuşan Öğrencilerden Emre Ulupınar ise, “Bizde buradan çam ağacı dikerek ordumuzun başarısı için dualarımızı iletiyoruz. Afrin harekatında inşallah iyi sonuçlar alarak ülkemizde, refah, huzurlu bir ortamının olmasını rabbimizden temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
(CK-SD-
30 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı