Acıpayam'da çocuklar Kızılay gönüllüleriyle ile depremi unuttu

oyun oynayan çocukları
Deprem Felaketi Depremzede Kızılay Küçük Çocuk Çadır Kent 

-kızılay gönüllülerinden ve çocuklardan detaylar
-sevinç gösterisi ve fotoğraf çekimi

( DENİZLİ )- Kızılay gönüllüsü gençler miniklere moral veriyor-Depremzede miniklerher şeye rağmen mutlular DENİZLİ

- Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşanan deprem felaketi sonrası aileleriyle birlikte çadırlarda kalmaya baslayan küçük çocuklar, Kızılay gönüllüleriyle oyunlar oynayıp şarkılar söyledi.

Miniklerin her şeye rağmen yüzlerinin gülüyor olması başta acılı aileleri olmak üzere görenlerin içini ısıttı. Acıpayam'da sabah 9.30 sıralarında yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremde, ilçenin 10 taşra mahallesinde evlerde maddi hasarlar oluştu. Yaşanan depremde birçok evin enkaza dönerken, yetkililer depremin artçılarının devam etmesi ve evlerde oluşabilecek yeni yıkıntılardan oluşacak can kaybının önüne geçmek için vatandaşların evlerine girmemelerini istedi. Evlerine giremeyen vatandaşlar, geceyi AFAD ve Kızılay ekiplerinin hazırladığı çadır kentlerde geçirecek. Aileleriyle birlikte geceyi çadırlarda geçirecek olan küçük çocuklar, tüm yaşananlara rağmen mutlu olmayı başardı. Aileleri çadırlarda geceye hazırlık yaparken, minikler Kızılay gönüllüsü gençlerle oyunlar oynayıp şarkılar söyledi.

Çocukların karanlıkta oynadığı oyunlar çevredeki depremzede ve yetkililerin içini ısıttı. Kızılay gönüllüleri de sabah saatlerinden beri depremzedeleri yardımlarını aralıksız sürdürürken, depremden en çok etkilenen çocukları da unutmadı. Genç gönüllüler minikleri mutlu edebilmek için onların oyunlarına eşlik etti. (Aİ-GC
20 Mart 2019 Çarşamba günü yayınlandı