3 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Otomobilin ağaç, çöp kutusu çarparak durağa girerken (güvenlik kamerası)
İlk Müdahale Güvenlik Kamerası Aşırı Hız Sağlık Ekipleri Lüks Otomobil 

-Kaldırımda otomobili fark ederek kaçan vatandaştan detay (güvenlik kamerası)
-Kaza sonrasından detay (güvenlik kamerası)
-Olay yerine gelen 112 ekiplerinden detay (güvenlik kamerası)

( AFYON KARAHİSAR) AFYON KARAHİSAR

- Afyonkarahisar’da seyir halinde ilerleyen lüks otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bulunan ağaç ve çöp kutularına çarparak durağa girdi. Kazada 3 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü olay yerinden firar etti. Kaza anı ise bir apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dün akşam saat 23:30 sıralarında Adnan Menderes bulvarında meydana gelen kazada henüz kimliği belirlenemeyen 03 BD 949 plakalı lüks otomobil sürücüsü aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırımdaki ağaç ve belediyeye ait çöp kutularına çarptı. Daha sonra durağa giren otomobilin çarptığı Aynur Yardımcı, Hanım Arslan ve İbrahim Taşpınar yaralandı. Henüz kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü kaza sonrası aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Kazanın ardından sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, trafik ekipleri de firar eden sürücüyü aramaya başladı.
Kazada yaralanan 3 kişi Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza anı ise bir kazanın olduğu bölgede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde firar eden sürücünün kaldırımdaki ağaç ve çöp kutularına çarparak ilerlediği, kaldırımda bulunan bir kişiye ve aynı zamanda durakta otobüs bekleyen 2 kişiyi yaraladığı görüldü.
Ayrıca görüntülerde kaldırımda ilerleyen bir kişinin de otomobili fark ederek kaçmaya çalışması güvenlik kamerası tarafından an ve an kaydedildi.
6 Nisan 2019 Cumartesi günü yayınlandı