29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor - İZMİR
Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı tüm yıkıcı, bölücü tehditlere uyanık ve hazır olunması gerektiğini vurgulayan Ayyıldız, "Devletimizi sürekli kılmanın ancak huzur, güven ve barış içerisinde yaşayan, her alanda görev ve sorumluluklarını iyi bilen bir toplumla mümkün olduğu, bu gücü oluşturmada toplumun her ferdine önemli görevlerin düştüğü asla unutulmamalıdır." dedi.
Ayyıldız, Türkiye'nin dünyadaki tüm mağdur ve mazlumların umut kapısı olması nedeniyle DEAŞ, PKK, PYD/YPG ve FETÖ gibi eli kanlı terör örgütlerinin hedefi haline geldiğini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti siyasi, ekonomik, diplomatik ve askeri alanlarda ne kadar güçlü olduğunu, üzerinde operasyon yapılamayacağını dost düşman herkese defalarca göstermiş ve göstermeye devam edecektir." şeklinde konuştu.
Halk oyunları gösterilerinin yapıldığı törende günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu.Etkinlik, geçit töreniyle son buldu.
Mazlum General Diplomat Orgeneral
29 Ekim 2019 Salı günü yayınlandı















