28 Şubat'ın 21. yılı - DİYARBAKIR

- BAsın açıklamasına katılanlardan görüntüler - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak'ın açıklamaları28 Şubat'ın 21. yılı - Diyarbakır , Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta AK Parti il teşkilatları tarafından 28 Şubat'ın 21. yılı dolayısıyla açıklama yapıldı - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Budak: - "Son hain örneğini 15 Temmuz'da bir kez daha yaşadığımız her türlü darbe ve darbe girişimini artık tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz" - AK Parti Batman İl Başkanı Güneştekin: - "28 Şubat, meşru bir hükümetin asker, yargı, medya ve sermaye koalisyonu tarafından meşru olmayan yollarla devrildiği bir sürecin adıdır"DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır , Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta AK Parti il teşkilatları tarafından 28 Şubat'ın 21. yılı dolayısıyla açıklama yapıldı.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, il binası önünde düzenlenen basın açıklamasında, 28 Şubat darbesinde, insanların eğitim öğretim, çalışma, düşünce, inanç ve ibadet haklarının elinden alındığını belirtti.
Bu milletin çocuklarının ilköğretimden üniversite çağına kadar eğitim hayatından yoksun bırakıldığını aktaran Budak, dini inançları sebebiyle çalışma hakları dahil tüm sosyal ve ekonomik haklarının ellerinden alındığını ve haince fişlendiklerini söyledi.

Başörtülü kadınların kamu hizmeti alamadığını ifade eden Budak, bazı firmaların yeşil sermaye denilerek ihalelere alınmadığını, teşebbüs hürriyetlerinin kısıtlandığını anımsattı.Milli Güvenlik Kurulu kararlarıyla siyasilerin hizaya çekilerek hükümet yönetiminin vesayet odaklarına teslim edildiğini dile getiren Budak, "15 Temmuz darbe girişiminde de açıkça ortaya konulduğu üzere hükümetimiz, milletimiz darbeler tarihine nokta koymuştur. Son hain örneğini 15 Temmuz'da bir kez daha yaşadığımız her türlü darbe ve darbe girişimini artık tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz." dedi.

Basın Açıklaması Dini İnanç Darbe Girişimi Eğitim Hayatı Hükümet 

28 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı