10 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz iddiası

Kız çocuğunun olayı anlatması
Küçük Kız Ders Çalış Polis Merkezi Taciz İddiası Polis Ekipleri 

-Babasıyla gitmesi
-Annesinin polisle gitmesi
-Kız çocuğunun görüntüsü
-Asansörün görüntüsü
-Apartmanın görüntüsü

( ADANA )- Adana'da ders çalışmaya giden 10 yaşındaki kız çocuğunu takip edip "Ben asansöre binmeye korkuyorum beraber binebilir miyiz" dedikten sonra asansörde taciz ettiği ileri süren şahıs kaçtı- Olaydan sonra apartmana gelen anne gözyaşlarına boğulurken polis tacizciyi bulmak için mahallede çalışma başlattı ADANA

- Adana'da ders çalışmaya giden 10 yaşındaki kız çocuğunu takip edip "Ben asansöre binmeye korkuyorum beraber binebilir miyiz" dedikten sonra asansörde küçük kızı taciz eden şahıs kaçtı. Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, İsmetpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki G.H. adlı kız çocuğu, TOKİ konutlarından ders çalışmak için başka bir bloktaki arkadaşının yanına gitmek için evden çıktı. Bu arada konutlara gelen sepetli motosikletli bir kişi, kız çocuğunu takip etmeye başladı.
Kız çocuğu ders çalışacağı apartmana geldiğinde şahıs kız çocuğunun yanına gelip "Mehmet diye birini tanıyor musun" dedi.
Kız çocuğu tanımadığını söyleyip asansöre binip ders çalışacağı kata çıktı. Bu arada şahıs merdivenlerden koşarak kızın ineceği kata geldi. Asansörün kapısına kolunu koyarak kız çocuğunun inmesine izin vermeyip, "Ben asansöre tek başıma binmekten korkuyorum benimle zemine kadar gelir misin" dedi.
Kız çocuğu korkup kabul ederek asansöre şahısla bindi. Bu arada şahıs, asansör içinde kız çocuğuna yaklaşıp kolu ile taciz etmeye başlayınca kız çocuğu onu itip asansörden inerek koşup kaçtı. Koşarak eve giden küçük kız durumu teyzesine anlattı. G.H.'nin teyzesinin olay yerine geldiğini gören şahıs ise motosiklete binip kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Küçük kız, çok korktuğunu söylerken, olay yerine gelen annesi ise gözyaşlarına boğuldu. Anne ve kızı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
5 Mart 2018 Pazartesi günü yayınlandı