Öğrencilerden İlginç İcatlar

Bodrum'da düzenlenen 2. Bilim Şenliği renkli projelere ev sahipliği yaptı. Şenlikte Türkiye ' de ilk 100'e giren projeler de yer aldı.
Mehmet Gödekmerdan Mehmet Tosun İbrahim Bilgi Mustafa Özcan 


Bodrum 2. Bilim Şenliği açılışına Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere çok sayıda veli katıldı. Kaymakam Gödekmerdan ve beraberindekiler, öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri tek tek inceledi.

Bilim şenliği hakkında bilgi veren Okul Müdürü Gökhan Kubur, bu yıl ikinci şenliğin yapıldığını ifade ederek, “ Öğrencilerimize, teoride öğrendiklerini pratikte uygulayabilme imkanı sunuyor bu etkinlikler. Öğrencilerimiz kendilerini geliştirme ve öğrendiklerini velilere anlatabilme imkanı buluyor. Burada 270 stant var. Bu stantların bir kısmı bilimle, bir kısmı sanatla ilgili. Bu projelerimizin içerisinden biri Türkiye genelinde ilk 100' e girdi. Ve bu hafta Bakanlıkta elemeye girecek. İnşallah finale kalacak” dedi.
8 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı