Kütahya'da Gelecek İçin Okula Devam Projesi

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün 'Gelecek için okula devam' projesi çerçevesinde şehirdeki billboardlar protokol mensuplarının mesajlarıyla donatıldı.
Dumlupınar Üniversitesi Kenan Çiftçi 


Projeyle lise ve dengi okullarda eğitim-gören öğrencilerden devamsızlık yapanların tespit edilerek tekrar okullarına devam etmelerinin sağlanması hedefleniyor. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de ortak kurum olarak yer alıyor. Billboardlara asılan dev afişlerde Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahyalı olan Danıştay Teknik Hakimi Eslem Ayaz, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Zehir'in fotoğraflarıyla birlikte 'Bizden sonra sıra sizde, okula devam' mesajı yer alıyor.

Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, ' Biz de okul sıralarından geçerek buralara geldik. Kimimiz vali oldu, kimimiz rektör oldu, kimimiz başhekim oldu, kimimiz de emniyet müdürü oldu . Özellikle okula gitmeyen çocuklarımız suça karışarak geleceklerini karartıyor. Bizden sonra bu görevler gençlerimizin. Başlattığımız kampanya ile gençlerimize rol model olmak istiyoruz. Gelecek gençlerimize aittir. Temsil ettiğimiz makamları ileride gençlerimize bırakacağız. Bunun için 'okula devam' diyoruz ' dedi.
10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı