ABD Başkanı Barack Obama Böyle Ağladı

ABD'ye ikinci kez başkan seçilen Barack Obama konuşma yaparken gözyaşlarını tutamadı...Seçimler öncesi yaptığı son konuşmada göz yaşlarını tutamayan ABD Başkanı Barack Obama, bu kez de ikinci defa başkan seçilmesi için çabalayan genç kampanya gönüllülerine teşekkür ederken ağladı.
Barack Obama Chicago 


Obama kampanyası, Obama'nın konuşma yaparken ağladığı görülen bir video yayınladı. Seçim günü ertesinde, Chicago'daki kampanya merkezindeki genç kampanya ekibine yönelik konuşmasını içeren videoda Obama, kendisinin Chicago'daki ilk işinden ve insanlara yardım etme amacından bahsediyor. Obama videoda, 25 yaşındayken Chicago'ya geldiğinde, farklılık yaratmak ve diğer insanlara yardım etmek isteyen bir genç olduğunu anlatıyor.
Barack Obama Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri'nin devlet başkanı Barack Obama; ilk olarak 4 Kasım 2008'de yapılan 2008 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD'nin 44. devlet başkanı seçilmiş ve 20 Ocak 2009 tarihinde bu görevi George W. Bush'tan devralmıştır. 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan 2012 ABD başkanlık seçimlerinde Mitt Romney karşısında seçimi kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına ikinci kez seçilmiştir. ABD tarihindeki ilk siyahî devlet başkanıdır. Yaş...
devamı
9 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı