Umutsuz Ev Kadınları 59-60. Bölüm: Yasemin, Bahçeden Domatesleri Çalıyor

Umutsuz Ev Kadınları 59. Bölüm özeti:
Umutsuz Ev Kadınları Dizisi 


Yasemin ' le Sinan ' ın evlilikleri üzerinden bir ay geçmiştir. Yasemin Sinan ' ın evlilikten sıkıldığını düşünüp kuruntu yapar. Üstüne bir de menopoza girdiğini öğrenince dünyası başına yıkılır. Zeliş ve Kudret ' in kaçma planları Emel yüzünden suya düşmüştür. Ancak Kudret Zeliş ' i kaçırmakta kararlıdır.

Haluk ' un ortaya çıkmasıyla işler iyice sarpa sarar. Nermin sahte hamileliğini komşularından gizlemeye çalışırken çok zor durumlara düşer. Elif yakalandığı kanser hastalığının hala duygusal çöküntüsündedir. Saçsız haliyle kocasına görünmek istemez, hatta boşanmayı bile teklif eder.

Ömer onun sıkıntısını hafifletmek için sürpriz bir çözüm bulur. Gül Çıkmazı ' na yeni taşınan Işılay beraberinde korkunç sırlarını da getirmiştir. Üstelik ev hanımlığındaki mükemmeliyeti Nermin ' le aralarında gerilime yol açar.

Umutsuz Ev Kadınları 60. Bölüm özeti:

Yasemin olur olmaz şeylere aşermeye başlamıştır. Ancak bu seferki aşermesi biraz tehlikelidir, işi hırsızlığa kadar vardırır. Zeliş Elif ' le kemoterapiye gitmekten kaçar ve ona yalan söyler. Elif, yalanını anlayınca büyük hayal kırıklığı yaşar ve ona küser.

Oysa Zeliş ' in bu davranışının altında çok üzücü bir gerçek gizlidir. Suzan kek tarifini Nermin ' den saklar ve bilerek yanlış verir. Nermin bu duruma daha fazla dayanamaz ve tarifi ele geçirmek için gizlice Suzan ' ın evine girer. Suzan ' ın kek tarifinden başka şeyler de sakladığına tanık olur.
Umutsuz Ev Kadınları Dizisi Hakkında
Dizinin kahramanları bir yandan ev işleri ve çocuk yetiştirme cehenneminde ayakta kalmaya çalışırken, diğer yandan da, aldatma, nefret, hatta cinayete varan sorunlarla boğuşuyorlar. Ve tabii sadece gençlere has görülen, oysa orta yaştaki kadınlara da isabet eden aşkla da… Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives’ın yerli versiyonu olan dizide; Songül Öden dizinin orijinalindeki Susan karakterini, Bennu Yıldırımlar, Bree karakterini...
devamı
1 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı