Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Bölüm - Emir'den Güneş'e Sürpriz Ziyaret

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Son Bölüm - Emir'den Güneş'e Sürpriz Ziyaret... Show TV'nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 5. Bölüm (Son Bölüm) ile izleyicisi ile buluştu. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümünde Emir'in Güneş'i ziyaret etmesi duygu dolu anlara sahne oldu.
Adını Feriha Koydum Son Dizisi Emir'in Yolu Dizisi 


Emir ve Güneş arasında yaşananlara şahit olan Engin, Güneş ' e şantaj yapmaya başlar. Gördüklerini kendine saklaması için tek bir şartı vardır. Güneş, başta Engin ' e dirense de Yavuz ' un olanları öğrenmesinden korkarak Engin ' in tehditlerine boyun eğer ve onunla görüşmeyi kabul eder. Emir ise, Güneş ' in yanında hissettiği anlam veremediği duyguları vargücüyle bastırmaya çalışır. Emir ' i baskı altına alan duygular, onu Güneş ' e karşı daha da yakınlaştırır. Güneş ' in Engin ' le olan mecburi ilişkisi ise Emir için Güneş ' le ilgili yanılmadığının ispatı olur.

Ama Emir, duygularını bastıramaz ve bütün tehlikeleri yola alarak Yavuz'un evine yani Güneş'in yanına gider. Yavuz yavaş yavaş eve yaklaşmaktadır. Emir gizlice eve girip Güneş'in odasına kadar gider. Güneş tek kelime bile edemez donup kalır. Duygularını bastıramayan Emir, Güneş'e bir sürprizi vardır. Emir, yatında kalan küpelerini Güneş'e geri getirir. Elinde Yavuz'a göstericek bir kanıtı varken bunu gerçekleştirmez çünkü Güneş'e aşıktır.(Gecce)

Emir ' in Yolu 5 . Bölüm özeti :


EMİR DUYGULARIYLA SAVAŞIYOR , İŞLER KARIŞIYOR
Emir ve Güneş arasında yaşananlara şahit olan Engin , Güneş ' e şantaj yapmaya başlar . Gördüklerini kendine saklaması için tek bir şartı vardır . Güneş , başta Engin ' e dirense de Yavuz ' un olanları öğrenmesinden korkarak Engin ' in tehditlerine boyun eğer ve onunla görüşmeyi kabul eder .

Emir ise , Güneş ' in yanında hissettiği anlam veremediği duyguları vargücüyle bastırmaya çalışır . Emir ' i baskı altına alan duygular , onu Güneş ' e karşı daha da hoyratlaştırır . Güneş ' in Engin ' le olan mecburi ilişkisi ise Emir için Güneş ' le ilgili yanılmadığının ispatı olur . Öte yandan , Emir ' in kardeşini tanıdığını anlayan Yavuz çılgına döner .

Emir ve Güneş ' in nasıl tanıştıklarını öğrenmeye çalışırken yaptığı araştırma ona Hande ' yi işaret eder . Bundan sonra Güneş ' in iş hayatı ve Hande de Yavuz ' un hedefindedir . Hande ise Güneş ve Engin arasındaki ani ilişkiyi sorgulamaya başlar . Yaşanan sürpriz bir gelişme ise Emir ' e kimsenin beklemediği tehlikeli bir adım attırır . . .

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Emir'in Yolu Dizisi Hakkında
Oyun oynama sırası, Yavuz'un babasına yaptıklarını öğrenen Emir'e gelmiştir. Kendi yaşadıklarını Yavuz'a da yaşatmaya yemin eden Emir'in hedefinde ise Yavuz'un kardeşi Güneş Sancaktar vardır. Ailesinin kirli dünyasından korunmak için çocuk yaşta yurtdışına gönderilen Güneş'in yurda dönmesiyle büyük oyun başlar. Yurtdışında adeta camdan bir fanus içinde yaşamış olan Güneş'in tek istediği ise yaşıtları gibi sıradan ve normal bir hayat yaşamaktır. G...
devamı
24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı