Kütahyalılar Sakal-ı Şerifi Görmek İçin Camilere Akın Etti

Kütahya'da Sakal-ı Şerif'i görmek için vatandaşlar camilere akın etti.40 ipek bohçaya sarılı Sakal-ı Şerif ilk olarak, Şevelli Cami'nde ikindi namazı sonrası din görevlilerinin tekbirleriyle dualarıyla halkın ziyaretine açıldı.Şevelli, Kadikler ve Dörtyol camilerinde Sakal-ı Şerif'i kadın ve erkek binlerce kişi ziyaret etme imkanı buldu.
Basın Kuruluşu Halkla İlişkiler 


Sakal-ı Şerif ilk olarak erkeklere, daha sonra bayanlara gösterildi. Sakal-ı Şerif ziyaret etmek isteyenler caminin içini ve bahçesini doldurup 1 saat kuyrukta beklemek zorunda kaldı.
Cam şişe içinde saklanan Sakal-ı Şerif'i ziyareti sırasında camiyi dolduran vatandaşların bir kısmı duygusal anlar yaşayıp ağladı. Sakal-ı Şerifi ziyaret için kent dışından da yüzlerce vatandaş özel araçlarıyla Kütahya'ya geldi.

Ziyaret sonrası Sakal-ı Şerif tekrar din görevlileri tarafından tekrar 40 yeşil ipek bohçaya sarıldı.Kütahya Müftülüğü Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Turhan Bayatlı, Sakal-ı Şerif'in cumartesi gününe kadar sırayla şehirdeki çeşitli camilerde halkın ziyaretine açılacağını belirtti.
15 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı