Kayseri’de Drift Rüzgarı Esti

Kadir Has Stadyumu yanında yapılan Drift Partisi ' nde, Kayserililer gösterileri ilgi ile izledi ve drifte hayran kaldı.Kadir Has Stadı otoparkında düzenlenen Drift Partisi ' ne vatandaşların yoğun katılımı oldu. Yaklaşık 10 bin Kayserili ' nin katıldığı partide modifiyeli arabalar çeşitli hareketler yaptı. Tehlikeli hareketlerin yapıldığı drift gösterisinde vatandaşlar, sürücüleri uzun süre alkışladı.
Kadir Has 


Kayseri ' de düzenlenen partiye çeşitli illerden göstericiler ve vatandaşlar katıldı. Hafta sonunu fırsat bilen bazı aileler ise tatillerini partide değerlendirdi. 7 ' den 70 ' e herkesin hayranlıkla izlediği drift gösterisinde, drift ustaları göz doldurdu. Özel olarak hazırlanmış araçların başına geçen driftçiler, Kayserililer ' e unutulmaz anlar yaşattı.

Modifiyeli otomobillerin de yer aldığı parti alanında, Kayserililer araçları inceledi ve fotoğraf çektirdi. Çeşitli etkinliklerin olduğu partide sahne hip - hop grubu seyircileri coşturdu.

Organizasyonu düzenleyen Onur Elmas, vatandaşların yoğun katılımı olduğunu ifade ederek, “İlk defa böylesine büyük bir katılım oldu. Parti alanında çeşitli etkinliklerimiz yer alıyor. İstanbul ' dan gelen drift göstericileri vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşattı” şeklinde konuştu.

Parti driftçilerin gösterileri ile devam etti.
27 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı