Travesti Sinir Krizi Geçirdi

Şişli'de evine gelen bir kişiyle tartıştığı iddia edilen travesti, ortalığı birbirine kattı. Evde yangın çıkartan itfaiye baltası ile camları kıran travesti, emniyet güçlerine zor anlar yaşattı.
Polis Ev Yangını Travesti 

Olay, Şişli Kurtuluş Caddesi Oğuz apartmanında meydana geldi. İddiaya göre; apartmanın bodrum katında yaşayan Sahra isimli bir travesti saat 11.30 sıralarında evine gelen adamla tartışma başladı. Daha sonra evine gelen adamı apar topar apartmandan kovalayan travesti, sinir krizleri geçirerek bir anda evini aleve verdi. Dumanların yükselmesiyle birlikte bina sakinleri ve çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binada yoğun dumanların arasında kalan Belgin Taşpınarlı isimli bir vatandaşı binadan kurtardı. Yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye erlerinden bir kişi daha sonra, bir köşede oturan travesti ile konuşmaya başladı. Kısa bir süre sonra bir anda itfaiyenin baltasını alan travesti, yan tarafta bulunan binanın camlarını kırmaya başladı. Sinir krizleri geçiren travesti, daha sonra binanın içerisine girdi. Polis ekipleri tarafından binadan çıkarılan travesti, daha sonra da dumandan etkilenen Belgin Taşpınarlı isimli kadına saldırarak tokat attı. Emniyet güçlerine zor anlar yaşatan Sahra isimli travesti, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Görgü şahidi Mustafa Yıldıztaş, ' Bir anda duman çıkmaya başladı. Biz kapıyı açtık, hava alması için. Baktık ses gelince mecbur çocukları kurtarmaya uğraştık. Alev dışarıya verdi, ondan sonra itfaiyeye haber verdik geldi ' dedi. Dumandan etkilenen Belgin Taşpınarlı ise, ' O sırada ben uyuyordum, bir anda yangın çıktı ' diye konuştu. Sevil Salık da , ' Travestinin katın da kavga çıkmış. O anda ev yanıyormuş zaten. İsmine Sahra diyorlar. O daire kendisini ama biz burada rahatsız oluyoruz. Bir seneden beri buradan oturuyor. Ancak devlet ilgilenirse buradan çıkartabiliriz ' dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



14 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı