Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Yangın

Sarıyer ' de bulunan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ' nın giyim ve kırtasiye deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın kontrol altına alındı.
Avni Mutlu Çayırbaşı Hüseyin Avni Mutlu Sarıyer İstinye 

Alınan bilgiye göre, Çayırbaşı ' nda bulunan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı içerisindeki 2 katlı giyim ve kırtasiye deposunda yangın çıktı. Yangın nedeniyle bina kısa sürede dumanla kaplandı. İtfaiyeye haber veren görevli askerler, içeride bulunan sivil vatandaşları da dışarı çıkardı. Yangına Sarıyer, İstinye, Şişli ve Seyrantepe İtfaiyesi ' ne bağlı ekipler müdahale etti. Müdahale sırasında görevli askerlerin üzerlerinde çelik yeleklerle komutanlık binasının önünde nöbet tuttukları görüldü. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın itfaiyenin çalışmalarının ardında kısa sürede kontrol altına alındı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada yangının Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ' nın giyim ve kırtasiye deposunda çıktığını belirtti. Mutlu, elektrik kontağından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Yangınla ilgili itfaiyenin çalışmaları sürüyor.

4 Eylül 2013 Çarşamba günü yayınlandı