Haliç Köprüsü’nde İntihar

Haliç Köprüsü ' nden kendisini boşluğa bırakan bir kişi hayatını kaybetti. Dalgıçlar tarafından Haliç ' ten çıkarılan kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.
Cumhuriyet Savcısı Haliç Köprüsü İntihar Girişimi Adli Tıp Kurumu 


Alınan bilgiye göre olay sabah 10.30 ' da Haliç Köprüsü üzerinde Ankara istikametinde meydana geldi. Köprü üzerinde bir süre yürüyen 30 - 35 yaşlarındaki bir kişi, korkulukların üzerine çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Suya çakılan şahıs, bir süre suyun yüzeyinde çırpındıktan sonra gözden kayboldu. Olaya tanıklık eden bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Görgü tanığının verdiği bilgiler doğrultusunda Deniz Polisi ' ne bağlı dalgıçlar, intiharın gerçekleştiği iddia edilen yerde çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından bulunarak bota alınan ceset, Ayvansaray ' da karaya çıkarıldı. Yapılan incelemede intihar eden kişinin 30 - 35 yaşlarında bir erkek olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde yapılan aramada şahsın ismine yönelik bir kimlik belgesi bulunamadı.

Ceset, incelemelerin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı ' nın talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morgu ' na gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı