Görüntüleri Haberiyince Şaşkına Döndü

Denizli ' nin Kale ilçesinde mobese kameralarının saniye saniye görüntülediği kazayı yapan motosiklet sürücüsü, görüntülerini izleyince şaşkına döndü.
İstiklal Caddesi Mobese 


Denizli ' nin Kale İlçesinde önceki akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Çarşı Meydanı ' nda sinyal vererek sola dönen otomobile, İstiklal Caddesi ' nden hızla gelen motosiklet sürücüsü Erkan Erçil çarpmıştı. Mobese kameralarının saniye saniye görüntülediği kazada, hızla otomobile çarpan motosikletin sürücüsü, çarpıktan sonra havada taklalar atıp, otomobilin üzerinden aşarak sert bir şekilde yere düşmüştü.

Vatandaşların yardımına koştuğu ve kısa sürede olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Erkan Erçil, kazanın görüntülerini izleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Böyle büyük bir kazadan sağ kurtulduğuna sevinen Erkan Erçil, “İstiklal Caddesi ' nde hızlı bir şekilde ilerlerken, otomobili görünce sağa veya sola manevra yapmak istedim. Ancak hızlı olduğum için manevra yapamadım. Otomobile hızla çarptıktan sonrasını hatırlamıyorum. Yerdeyken bir süre sonra etrafımdaki kalabalığı fark ettim” dedi.

Aşırı hız yaptığı için pişman olduğunu belirten Erkan Erçil, vatandaşların hız yapmamasını istedi.
29 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı