Eski Koca, 9 Aylık Hamile Kadına Kurşun Yağdırdı

Geçen yıl başka bir adamla evlenen eski karısını 'karnı burnunda' demeden öldüren eski koca polis tarafından her yerde aranıyo.
Silahlı Saldırgan Silahlı Saldırı Kadına Şiddet Mustafa Büyük 


Sakarya'nın Pamukova ilçesinde öfkeli adam, 1 yıl önce resmi nikahsız olarak ikinci evliliğini yapan 9 aylık hamile eski karısını evinde tabanca ile vurdu. Bebek kurtarılırken, anne hayatını kaybetti.

Birkaç yıl önce, soyadı öğrenilemeyen Mevlüt adlı kişiyle evli olan Neslihan Çelik ondan boşandı. Daha sonra da şu anda bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan Lütfü A. ile birlikte yaşamaya başladı.

Lütfü A., cezaevine girince evde tek başına kalan; doğumuna ise 1-2 hafta kaldığı belirtilen 38 aylık hamile Neslihan Çelik 'in kaldığı evden öğle saatlerinde silah sesleri duyuldu. Komşuları eve girdiğinde Mevlüt adlı eski eşini evden kaçarken gördü.

ANNE CAN VERDİ , BEBEK KURTARILDI
Baş ve vucuduna aldığı kurşun yaraları ile kanlar içerisinde bulunan Neslihan Çelik, çağrılan 112 ambulansı ile Pamukova Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı. Yaşam fonksiyonlarını yitirmeye başlayan Neslihan Çelik 'in karnındaki bebeğini yaşatmak için Adapazarı 'na Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi 'ne sevk edilmesine karar verildi.

Buradan 50 kilometre uzaklıktaki Adapazarı 'na gelinceye kadar ambulansta oksijen verilerek yaşatılan kadın, bu hastaneye getirildiği gibi hemen ameliyata alınarak bebeği kurtarıldı.

BEBEĞİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, sezaryen ile alınan kız bebeğinin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtirken, olayın ardından kaçan eski kocanın yakalanması için araştırmaların sürdüğünü açıkladı.

19 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı