Erotik Shoplara Tecavüz Hapı Operasyonu

Ankara polisinin erotik shoplara yönelik düzenlediği operasyonda aralarında tecavüz hapı olarak bilinen İspanyol Sineği hapının da bulunduğu 7 bin 462 adet kaçak hap ve damla ele geçirildi.
Sağlık Bakanlığı Tarım Emniyet Müdürlüğü Hayvancılık 


Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerin yaptığı çalışmalarda yurtdışından herhangi bir gümrük işlemine tabi tutulmaksızın ülkeye girişleri sağlanan cinszel gücü artırıcı ürünlerin Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan tetkikler sonucu alınması gereken izinrlerin alınmadan erotik shoplarda piyasaya sürüldüğü belirlendi.

Yapılan tespitlerin ardından Ankara genelinde faaliyet gösteren 14 ayrı erotik shopa operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda kaçak ve gümrük işlemine tabi tutulmaksızın ülkeye sokulduğu belirlenen aralarında tecavüz hapı olarak bilinen İspanyol Sineği hapının da olduğu 7 bin 462 adet hap ve damla ele geçirildi. Ayrıca bin 239 adet geciktirici sprey ve bin 344 adet geciktirici krem ve jel ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 14 kişi hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefettin işlem yapıldı.
24 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı