Çevik Kuvvet Müdürü’ne Silahlı Saldırı

Edinilen bilgiye göre, olay Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde meydana geldi. TOKİ konutlarında bulunan evine gitmek üzere yola çıkan Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör, kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.
Çevik Kuvvet Devlet Hastanesi Emniyet Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan 


YOĞUN BAKIMA ALINDI
Motor bisiklet üzerinden ateş edildiği belirlenen saldırıda Güngör, sağ kürek kemiğinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güngür, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyatı alındı. Sağlık durumun iyi olduğu belirtilen Güngör'ün yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor.

SALDIRGANLAR ARANIYOR
Özel hareket polisleri, Bingöl Devlet Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemleri alırken, Bingöl polisi saldırıyı gerçekleştirenlerin peşine düştü. Etrafta bulanan güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Güngör'ün 6 ay önce Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak atandığı öğrenildi
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Kasım 2014 Cumartesi günü yayınlandı