Bursa'da Ucuz Benzin Çılgınlığı

Bursa'da bir benzin istasyonu, yeni şubesinin açılışı sebebiyle benzin, gaz ve motorinde yüzde 25 indirim yapınca izdiham yaşandı. Akaryakıt almak isteyen vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu.
Akaryakıt Firması Akaryakıt Fiyatı Benzin İstasyonu 


Akaryakıt almak için sırada bekleyen vatandaşlar, akaryakıt firması sahiplerine dua etti. Her zaman böyle bir indirimin olmayacağını belirten vatandaşlar, ' Ucuz akaryakıt almak için sıradayız. Yaklaşık 1 saattir sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Bütün mahalle ucuz akaryakıtı duyunca geldi. 5 liraya dayanan akaryakıt fiyatlarından halk bıktı. Akaryakıt ucuzlayınca sıraya girdik. Öğlen yemeğimizi bedavaya getirdik ' dediler. Akaryakıt istasyonu görevlileri ise çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyerek, ' Elimizden geldiği şekilde hızlı olmaya çalışıyoruz. Bugünden sonra yüzde 7 indirimimiz devam edecek ' dedi. Ali Demir isimli vatandaş ise, ' Bu ülkemizdeki sosyal bir patlamadır. Vatandaş, ucuz ne olursa koşuyor. Oysaki ne olduğunu bilmiyoruz ama yinede alıyoruz. Millet sırada bir birini geçmek için çaba harcıyor ' diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarının tavan yaptığı günlerde indirimi duyan binlerce vatandaş istasyonun bulunduğu caddede yaklaşık 3 kilometrelik kuyruk oluştu.
30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı