Bucakta İşçi Yanarak Öldü

Burdur ' un Bucak ilçesinde meydana gelen ev yangınında bir kişi yanarak can verirken üç kişi dumandan zehirlendi.Dün gece saat 01,10 sıralarında Bucak İlçesinin Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde Bucak Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Recep İnce ' nin iki katlı ahşap evin ikinci katında yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri yanan evden alevler arasından Recep İnce ' yi (39) eşi Ayşe İ. (36) ve çocukları Emine Esin İ (9) ile Hacı Ali İ (3) kurtararak evden çıkardılar.
Emniyet Müdürü Kazım Karabekir Çamlıca Devlet Hastanesi Osman Hacıbektaşoğlu 


Yangında duman zehirlenmesi geçiren anne Ayşe İ ve çocukları Emine Esin İ, Hacı Ali İ Bucak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yangına Bucak belediyesi itfaiyeleri kısa sürede müdahale etmesine rağmen evin ahşap ve yamaçta olmasından dolayı kontrol altına alınamadı. Evde arka arkaya iki patlama ile birlikte daha da yükselen alevler kısa sürede evin her yerini sararak kül etti.

YANGINDA BİR TARAFTAN EV SONDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIRKEN BİR TARFTAN DA YAKINLARI VE KOMŞULARI ORTALIKTA GÖZÜKMEYEN RECEP İŞLERİ ARADI

Recep İnce ' nin evinde çıkan yangına Bucak Belediyesi Ekipleri ve mahalle sakinleri söndürmeye çalışırken, komşuları tarafından alevler arasından kurtarılan Recep İnce, eşi ve çocukları ambulans ile Bucak Devlet Hastanesine götürüldüğü zannedilirken, hastanede Recep İnce ' nin eşi ve çocuklarının olduğu, Recep İnce ' nin kendisinin olmadığı tespit edildi. Mahalle sakinleri ve yakınları Recep İnce ' yi aramaya başladı. İtfaiye ekipleri tamamıyla yanan evde soğutma çalışmaları yaparken evin mutfak bölümünde Recep İnce ' nin yanmış cesedi ile karşılaştılar.

YANAN EVİNE EŞYASINI KURTARMAK İÇİN TEKRAR GİRDİ

Evde çıkan yangında Recep İnce, eşi ve çocukları komşuları tarafından alevler arasından kurtarılıp yangından uzaklaştırılan ve evden aşağıya indirilen eşi ve çocuklarını hastaneye götürülmek üzere ambulansa bindirilirken Recep İnce ' nin evde bulunan bir eşyasını kurtarmak için yanan eve tekrar girdiği alevler arasında kalarak can verdiği tahmin edilirken olay yerine Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk gelerek yangın hakkında bilgi alıp Recep İnce ' nin yakınlarına başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yapılan incelemelerin arkasından Recep İnce ' nin cesedi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı