Ankara'da Kamyonet Belediye Otobüsüne Çarptı

Başkentte kontrolden çıkan kamyonet belediye otobüsü ile çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Nene Hatun Ankara Emniyet Müdürlüğü Numune Hastanesi Emniyet Müdürlüğü 


Alınan bilgiye göre, Çankaya İlçesi'nde meydana gelen kazada Bülten Sokak'tan yokuş aşağı inen Servet Çınar yönetimindeki kamyonet kontrolden çıkarak Nene Hatun Caddesi'nde seyir halinde olan 06 BT 3785 plakalı belediye otobüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan belediye otobüsü de 06 PRF 71, 06 EU 873 ve 06 UM 188 plakalı otomobillerle yoldan geçen bir yaya çarptı. Kaza sonucu kamyonet sürücüsü Servet Çınar hayatını kaybederken yaya ve otobüste bulunan bir yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hacetettepe Üniversitesi Hastanesi ve Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık görevlileri kamyonet sürücüsüne hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı. Görgü tanıkları kamyonetin freninin patladığını öne sürdü.

Öte yandan Ankara-Konya Karayolu'nda meydana gelen kazada, 06 DS 2885 plakalı otomobil kontrolden çıkarak Ankara Emniyet Müdürlüğü yakınındaki köprüden bariyerleri yıkarak aşağı uçtu. Kazada ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü yaralandı.
5 Ağustos 2014 Salı günü yayınlandı