9 Yıl Karnında Bıçakla Yaşadı

Edirne ' nin Uzunköprü ilçesinde 2003 yılında karıştığı bir kavgada karnında bıçaklanan şahıs 9 yıl boyunca karnında kırılan bıçakla yaşadı. İstanbul ' da başka bir rahatsızlığından dolayı hastaneye giden şahıs çektirdiği filmde karnında bıçak olduğunu öğrendi.
Devlet Hastanesi Bıçaklı Yaralama Edirne 


Edirne ' nin Uzunköprü ilçesine bağlı Turnacı köyünde bir düğünde çıkan kavgaya karışan Nihat Cevik(37) acil olarak Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada gerekli tedavileri yapılan Çevik hastanede 7 gün yattıktan sonra taburcu edildi. Aradan geçen 9 yıl boyunca ağır işlerde çalışamayan Çevik, İstanbul ' da çalıştığı işyerinde düşünce özel bir hastaneye kaldırıldı. Karın boşluğunda ağrı hisseden Nihat Çevik çektirdiği filmi görünce şok oldu. Filmde karnındaki 4 cm uzunluğundaki bıçağın kırılan metal kısmını gören Çevik Edirne ' nin Uzunköprü ilçesine gelerek hastane yönetimi ile görüştü ve sorumlular hakkında davacı olacağını söyledi.

Araştırma yapmak ve davacı olmak üzere Edirne ' nin Uzunköprü ilçesine gelen Nihat Çevik Hastane önünde yaptığı açıklamada, “ 2003 yılında köydeki bir düğünde çıkan kavgada bıçaklandım. Acil olarak Uzunköprü Devlet hastanesine getirilmişim. Burada yapılan tedavinin ardından 7 gün hastanede yattım, Burada yarama dikiş atılmış. Sonra hastaneden çıktım her şey yolundaydı. Aradan 9 yıl geçti farklı bir rahatsızlıktan dolayı İstanbul ' da özel bir hastaneye gittim. Burada film çekildi ve burada bu olay ortaya çıktı. Bu konudan dolayı şikayetçiyim ve yasal yollara başvuracağım. Burada kırılan bıçak çıkarılmadan dikiş atılmış. Bıçak içerde kalmış, o zaman röntgen bile çekmemişler. Böyle bir muamele hayvana bile yapılmaz. Karnımda bıçak olduğunu görünce psikolojim bozuldu. Gittiğim özel hastanede, ameliyat yapılmasında risk olduğunu söylediler. Bu karnımdaki bıçak nedeniyle güvenlik kabinlerinden geçerken sıkıntı yaşıyorum” dedi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Vural ise, olayı yeni öğrendiklerini belirterek soruşturma başlatacaklarını söyledi.
30 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı