5 Alman Kurdu böyle öldürdü

Olay 26 Ekim günü saat 06:00 sıralarında yaşanmıştı. İstanbul Çatalca'da bir fabrikada işe yeni başlayan güvenlik görevlisi Samet Çelik, devriyeye çıktıktan kısa bir süre sonra köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Güvenlik görevlisinin saldırıya uğradığı anlara Star Haber ulaştı.
Güvenlik Görevlisi Gece Bekçisi Köpek Saldırısı 


Görüntülerde Çelik'in devriye görevi için dışarı çıktığı görülüyor. O anlarda birlikte çalıştığı mesai arkadaşı ise uyuyor. Çelik, kısa bir süre sonra köpeklerin kendisine yaklaştığını görerek el hareketleriyle köpekleri sakinleştirmeye çalışıyor. Tam o sırada Alman kurtları ani bir atakla gencin üzerine saldırıyor. Talihsiz genç köpeklerden kaçarken bekçi kulübesinin arkasındaki tarlaya düşüyor. Köpeklerin saldırısı burada da devam ediyor.

Görüntülere yansıyan bir başka detay ise katil köpeklerin saldırısından dakikalar geçmesine rağmen her hangi bir yardımın gelmemesi. Saldırının üstünden yaklaşık bir buçuk saat sonra dışarı çıkan güvenlik görevlisi olayı fark ederek ambulans çağırıyor.

Fabrikanın Alman kurdu cinsi 5 köpeğinin saldırısına uğrayan Samet Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mesai arkadaşı ise köpeklerin seslerin duyduğunu ancak Çelik'in şakalaştığını sandığını belirterek kendini savundu.
5 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı