13 Yaşındaki H.Y Anne Oldu

İzmir'in Menemen ilçesinde, karnı ağrıdığı için ailesi tarafından hastaneye götürülen ve burada hamile olduğu anlaşılan 13 yaşındaki H.Y Ege Doğumevi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' doğum yaptı.
Polis Hastane 

Edinilen bilgiye göre, Kazımpaşa Mahallesi Kayaalp Caddesi ' nde ikamet eden H.Y yaklaşık bir yıl önce ailesinin karşı çıktığı sevgilisi F.K'ya kaçtı.Birlikte yaşamaya başlayan H.Y F.K. ' dan hamile kaldı. Bundan habersiz olan aile kızlarını kısa bir süre önce F.K'nın yanından alarak evlerine getirdiler. Ege Doğumevi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tedavi altına alınan H.Y'nin hamile olduğunun anlaşılması üzerine, H.Y ameliyata alınarak sezeryan doğum ile bebeğini dünyaya getirdi. Yaşının küçük olması nedeniyle hastane yetkilileri durumu Çocuk Büro Amirliği ekiplerine bildirdi. Hastanede ifadesi alınan H.Y, bebeğin babasının yaklaşık bir yıl önce kaçtığı F.K olduğu söyledi. Polis olayla ilgili olarak F.K'yi gözaltına aldı.Halen Ege Doğumevi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altında tutulan H.Y. tedavisi bittikten sonra bebeğiyle birlikte taburcu edilecek.
11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı