USD (Alış - Satış) : 8,27 - 8,28 EURO (Alış - Satış) : 9,96 - 9,98
SONGÜL ÖDEN İLE İLGİLİ VİDEOLAR
songul oden - Dünya Kadınlar Günü - '8 Mart 8 Kadın'

Dünya Kadınlar Günü - '8 Mart 8 Kadın'

Dünya Kadınlar Günü - '8 Mart 8 Kadın' İzle... Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Bakan Fatma Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında' 8 Mart 8 Kadın' projesinin tanıtımına katıldı. Türkiye'nin dört bir yanından Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sanatçı Tarkan da Dünya Kadınlar Günü mesajı yayı...

 1 

Songül Öden kimdir?

Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı. Son olarak "Umutsuz Ev Kadınları" adlı dizide oynamaktadır.

Filmografisi

Ferhunde Hanımlar (1993)
Vasiyet (dizi) (2001)
Havada Bulut (mini dizi) (2002)
Gümüş (dizi) (2005) Gümüş
Vazgeç Gönlüm (dizi) (2008) Ezra
Acı Aşk (Film) (2009) Ayşe
Mükemmel Çift (dizi)
72. Koğuş (Film)
Umutsuz Ev Kadınları (dizi) Yasemin

Rol aldığı oyunlar

Yerma (1993) - Ankara Deneme Sahnesi
Yaşar Ne Yaşa...tamamı
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı