USD (Alış - Satış) : 8,27 - 8,28 EURO (Alış - Satış) : 9,96 - 9,98
SONGÜL ÖDEN KİMDİR?
SONGÜL ÖDEN HABERLERİ
Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı.

Gümüş adlı TV dizisinde rol aldı. Son olarak "Umutsuz Ev Kadınları" adlı dizide oynamaktadır.

Filmografisi

Ferhunde Hanımlar (1993)
Vasiyet (dizi) (2001)
Havada Bulut (mini dizi) (2002)
Gümüş (dizi) (2005) Gümüş
Vazgeç Gönlüm (dizi) (2008) Ezra
Acı Aşk (Film) (2009) Ayşe
Mükemmel Çift (dizi)
72. Koğuş (Film)
Umutsuz Ev Kadınları (dizi) Yasemin

Rol aldığı oyunlar

Yerma (1993) - Ankara Deneme Sahnesi
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (Mahkum/1999-2000) - Trabzon Devlet Tiyatrosu
Birimiz Hep İçin (Bayan Kim/1999-2000) - Trabzon Devlet Tiyatrosu
Dört Mevsim - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu
Hortlak (2003-2004) - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu
Ne Kadınlar Sevdim (2003-2004) - Tiyatro Çisenti
Kadıncıklar 2007 - Sadri Alışık Tiyatrosu

Kısa Film

Sınır (2007) - Didem
SONGÜL ÖDENHABERLERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı