VEFA'dan 2 Ayda 778 Faaliyet

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 2024’ün Ocak ve Subat ayina iliskin faaliyet raporunu açikladi. Ilçenin 47 mahallesinde çalismalarini sürdüren Vefa ekibi, 2 ayda toplam 778 faaliyet gerçeklestirdi.

VEFA'dan 2 Ayda 778 Faaliyet
Gazipasa Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 1 Ocak- 29 Subat 2024 tarihleri arasinda gerçeklestirdigi faaliyet raporunu açikladi.

Gazipasa’da 47 mahallede çalismalarini sürdüren Vefa ekibi, 1-31 Ocak tarihleri arasinda 211 hanede 489 faaliyet gerçeklestirdi. 1-29 Subat tarihleri arasinda 197 hanede 289 faaliyet sürdüren Vefa Destek Grubu, 2 ayda toplam 778 faaliyet aktif etti.

“Ihtiyaç sahiplerinin yanindayiz”

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) tarafindan yapilan açiklamada, “Projemiz kapsaminda vakfimizca tespit edilmis, yasli ve engelli vatandaslarimizin ev temizligi ve kisisel bakimlarina iliskin temel ve zaruri ihtiyaçlari karsilaniyor. Yapilan ziyaretlerde yasli vatandaslarimizin gönülleri alinip, hos sohbet edilip, istek ve talepleri dinlendi. Yasli, engelli, kronik hasta, yardima muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çamasirlari yikandi, camlari silindi, bahçe otlari temizlendi, yemekleri yapildi, haneleri temizlendi, bulasiklari ve halilari yikandi, yufka ekmekleri yapildi, yasli ve engelli vatandaslarin öz bakimlari yapildi. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin her zaman yaninda olmaya devam edecegiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA