Haber Arşivi

Özkan Uğur'dan iyi haber!

69 yaşındaki usta sanatçının sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Müzisyen Emre Irmak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş." dedi.

2 Temmuz 2023 Pazar   00:13:33

Tatilcilerin Tercihi Kütahya Ilica Kaplicalari Oldu

Türkiye’nin önemli termal turizm noktalarindan biri olan, yerli ve yabanci turistlerin yogun ragbet gösterdigi Kütahya’nin Ilica Kaplicalari, 9 günlük bayram tatili boyunca doluluk oraninin yüzde yüz seviyesine ulastigi belirtildi.

2 Temmuz 2023 Pazar   00:12:18

Demet Akalın takipçisine küfretti

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, "Abla yaşlanmışsın. Kusura bakma ama söylemem lazım" diye yorum yazan takipçisine "Bu çirkinlikle aç karnına g***tümü ye" cevabını verdi.

2 Temmuz 2023 Pazar   00:11:03

Fransa'daki gösteriler artarak devam ediyor! Paris'te yağmacılık patlak verdi: Gözaltı sayısı 2 bini buldu

Fransa'da 17 yaşındaki gencin polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan ve ülkeyi yangın yerine çeviren protestolar gün geçtikçe daha da alevleniyor. Eyleme katılanların lüks mağazalara zarar vermesi ve yağmacılık yapmasının ardından güvenlik ekipleri önlemlerini artırdı. Başkent Paris'te yağma ve talanları önlemek amacıyla lüks mağazaların önüne polis araçları konuşlandı. Protestolarda, şu ana kadar 2 bine yakın kişi gözaltına alındı, 200'den fazla polis memuru yaralandı. İşte Fransa'daki protestolardaki son durum ve detayları...

2 Temmuz 2023 Pazar   00:05:08

Al Hilal, Jorge Jesus'a Emanet

Geçtigimiz sezon Fenerbahçe’yi çalistiran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Suudi Arabistan takimlarindan Al Hilal ile anlasti.

2 Temmuz 2023 Pazar   00:00:18

 1  2  ...  16  17