Biri Gözetledi, Digeri Çaldi

Denizli’de girdikleri otel ve marketten nakit para ve cep telefonu çalan süpheliler, JASAT dedektiflerinden kaçamadi. Daha önceden 9 suç kayitlari oldugu ortaya çikan sebeke üyelerinden biri gözcülük yaparken, digerinin hirsizlik olayini gerçeklestirdigi ortaya çikti.

Biri Gözetledi, Digeri Çaldi
Denizli’nin Pamukkale ilçesine bagli Pamukkale Mahallesi’nde bir otel ve markette meydana gelen cep telefonu ile nakit para hirsizligi olayinin ihbar edilmesi üzerine, Pamukkale Ilçe Jandarma Komutanligi ile Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) tarafindan genis çagli arastirma baslatildi.

Bölgedeki çok sayida kamera kaydini titizlikle inceleyen JASAT dedektifleri, yaptiklari inceleme sonucunda hirsizlik olayini gerçeklestiren iki süpheliyi tespit etti. Hirsizlik olayina karistiklari belirlenen 41 yasindaki Baris U. ve 20 yasindaki Niyazi A., JASAT, Pamukkale ve Honaz Ilçe Jandarma Komutanliklarinin müsterek operasyonuyla saklandiklari Honaz ilçesine bagli Kocabas Mahallesi’ndeki adreslerinde yakalandi. Daha öncesinden de hirsizlik, uyusturucu ve kastan yaralama gibi suçlara karistiklari tespit edilen süphelilerden Baris U.’nun 5, Niyazi A.’nin ise 4 olmak üzere toplam 9 ayri suç kayitlarinin oldugu ortaya çikti.

Süphelilerin, nakit para ve cep telefonu çaldiklari anlar ise güvenlik kameralarina yansidi.

Yapilan kamera incelemelerinde Baris U.’nun gözcülük yaptigi, Niyazi A.’nin ise hirsizlik olaylarini gerçeklestirdigi belirlendi. Jandarmadaki sorgulari tamamlanan süpheliler, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA