EYODER'de Onur Ünlü Yeniden Baskan Seçildi

EYODER’in Olagan Genel Kurulu’nda mevcut Yönetim Kurulu Baskani Onur Ünlü bir kez daha baskan seçildi.

EYODER'de Onur Ünlü Yeniden Baskan Seçildi
Enerji verimliligi sektörünün saglikli bir sekilde gelismesine katki saglamak amaciyla faaliyetlerini sürdüren Enerji Verimliligi ve Yönetimi Dernegi’nin (EYODER), 13. Olagan Genel Kurul Toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida EYODER Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu üyelerinin seçimi yapildi. Yeni yönetim kurulu ilk toplantisinda, mevcut Yönetim Kurulu Baskani Onur Ünlü’yü bir kez daha baskan seçti. Yeni yönetimde baskan yardimciligi görevini, bir önceki dönemde oldugu gibi Dr. Kubilay Kavak ve Prof. Dr. Sermin Onaygil üstlendi. Geçtigimiz dönemin yönetim kurulu üyelerinden Yasemin Somuncu ise yeni dönemde Genel Sekreter olarak çalismalarini sürdürecek.

“Yurt disindan alinan egitim sertifikalarini artik Türkiye’de verecegiz”

Yeni dönem hedeflerini açiklayan Ünlü, sunlari söyledi: “Geçmis dönemde önceliklerimizden biri olan kurumsallasma alanindaki çalismalara hiz kesmeden devam edecegiz. Bu kapsamda üye agimizi genisletirken, profesyonel kadrolarla çalisacagiz. Yine geçen dönem oldugu gibi sektör temsilcilerimizin is dünyasi, sivil toplum kuruluslari ve akademi ile bir araya gelmesine devam edecegiz. Kongremizi geleneksel hale getirmek için de çalismalara basladik. Bu dönemki en yeni ve öncelikli hedeflerimizden biri ise uluslararasi sertifikali egitim programlari düzenlemek olacak. Bilindigi üzere bu egitimler yurt disinda yapiliyor. Artik sektör temsilcilerimiz basta ölçme ve dogrulama ile proje finansmani olmak üzere pek çok konudaki egitimi ülkemizde alabilecek. Bunun için çalismalarimiza basladik. Egitimler ve sertifikalar, üye yapimizin kapasitesinin gelismesine ve üyelerimizin uluslararasi pazarlara daha fazla açilmasina da büyük katki saglayacak.”
Kaynak: İHA