Atis Yapi, Perakende Günleri'nde Yerini Aldi

Atis Sirketler Grubu, ‘Dijital Dünya’ temasiyla düzenlenen Perakende Günleri’ne katildi. Firma etkinlik kapsaminda, gayrimenkul, saglik, otel yatirimlari, ev dekorasyon alaninda Evinn Design Center ile teknoloji ve enerji alanindaki çalismalarini tanitti.

Atis Yapi, Perakende Günleri'nde Yerini Aldi
Atis Sirketler Grubu, ana sponsorlugunda düzenlenen Perakende Günleri 2023 ’Dijital Dünya’ ana temasiyla Haliç Kongre Merkezi’nde basladi.

Konferansa ve fuara, Atis Sirketler Grubu CEO’su Ahmet Atis’in da aralarinda bulundugu sirket sahipleri, üst düzey yöneticiler, CEO’lar ve sektör temsilcileri katildi.

Atis Sirketler Grubu CEO’su Ahmet Atis ve DasDas Performans Sanatlari Merkezi Kurucu Ortagi Oyuncu Mert Firat’in is dünyasinin sorumluluklarini ele alan oturumu Perakende Günleri 2023’ün öne çikan oturumlari arasinda yer aldi.

Ahmet Atis ve oyuncu Mert Firat, Soysal kurucusu Suat Soysal’in moderatörlügünde gerçeklesen ’Dönüsüm, Sorumluluklar, Is Dünyasi, Sanat, Aliskanliklar’ oturumunda bir de konusmaci olarak yer aldi.

“Dogru projelerle perakende sektöründeki talebin yüzde 200’lere yükselecektir”

Markalariyla, 22 yildir is dünyasinin önemli bir bulusma noktasi haline gelen Perakende Günlerine ana sponsor olarak katilim saglayan Atis Sirketler Grubu CEO’su Ahmet Atis, perakende sektöründeki talebin dogru projelerle yüzde 200 artacagina inandigini söyledi.

Perakende Günleri’nin sektörün aslinda iki günlük bayrami olduguna vurgu yapan Atis, “Yatirimcilar, perakendeciler 2 gün boyunca hem yeni is baglantilari yapiyor hem de mevcut baglantilarini tazeledigi bir etkinlik oluyor. Downtown projemizde kiralamalarimizin yüzde 85’i tamamlandi. Babylon projemizin tanitimini yaparken, yeni projemizde kiralama sürecini birlikte yürütecegimiz FIBA ile isbirligimizi de burada duyuracagiz. 2023’ün ilk 6 ayinda seçim nedeniyle olusan durgunlugun talep artisina döndügünü görüyoruz. Durgunlugu firsat olarak gördük, yatirimlarimizi sürdürdük. Su anda 7-8 sehirde arazi almak için arastirmalarimiza devam ediyoruz. Bu arada finansal modeller de üretmeye çalisiyoruz. Mavi yaka için kullanmadigi hiçbir seye para ödemeyecegi, ulasim imkanlarina yakin, aidati minimumda olan yeni bir konut konseptimiz var. Doga konseptiyle yeni bir projeye basliyoruz. Bizim mevcut karma projelerimiz de devam ediyor. Atis invest projemizde gayrimenkul yatirim fonlari ve girisim sermaye fonlarinin subeler vasitasiyla son kullaniciya satisini gerçeklestirmis oluyoruz. Aslinda bu 5 yil sonranin gayrimenkul modelidir. Insanlar; 5 yil sonra ev alayim, tapusuyla, vergisiyle, belediyeyle ugrasayim istemeyecek bütün bu isleri bir araci kurum yapacak. Su ana kadar Türkiye genelinde 11 sube açtik. 12 ülkede de hem kurumsal hem de bireysel yatirimcilara sunuyoruz" diye konustu.

“Bursa’nin gelismeye açik bölgelerinde yatirimlara agirlik veriyoruz”

Downtown’da ikinci subesi açilacak Performans Sanatlari Merkezi DasDas’in kurucu ortagi ve oyuncu Mert Firat, “Downtown projesinin eglence kismini kurguluyoruz. Yatirim yaptigimiz yerler Bursa’nin diger bölgelerine gelisime daha açik noktalari. Bu projelerle birlikte bu bölgelerdeki yatirim ve gelisim de hizlaniyor. Daha alisveris merkezi açilmadan gelisimi görebiliyoruz. DownTown AVM’nin Eylül’ün ortasina dogru açilmasini öngörüyoruz. Bursa’yi saglik ve turizm sektörü anlaminda güzel ve etkileyici bir model bekliyor. Bunlarin haricinde sivil toplum çalismalarimiz da oluyor. Deprem bölgesinde 4 ilde Atis Vakfi ve Ihtiyaç Haritasi isbirligi ile yogun bir sekilde çalisiyoruz” diye konustu.

Sirket birçok markasiyla etkinlige katildi

Atis Sirketler Grubu etkinlige Atis Yapi, Meditown, Atis Invest Gayrimenkul Yatirim Fonu ve Evinn Desing Center markalariyla katildi.

Atis Grup yetkilileri stantlarinda, is insanlarini agirladi, yeni projelerini katilimcilarla paylasti. Gayrimenkul alaninda Babylon ve Downtown, saglik alaninda Meditown, finans alaninda ise yeni nesil gayrimenkul yatirim fonlarinin yani sira otel yatirimlari, ev dekorasyon alaninda Evinn Desing Center ve teknoloji ve enerji alanindaki çalismalarini tanitti.
Kaynak: İHA