Belediye tarafindan düzenlenen bayramlasma programinda konusan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Bayramlar paylasmanin ve yardimlasmanin müstesna günü. Bu nedenle bayram birlik ve beraberlige vesile oluyor. Havza Belediyesi olarak Kurban Bayrami’nda halkimizin rahati için temizlik isleri müdürlügümüz ve zabitamiz olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin basinda ve göreve hazir. Silai rahim yapan hemserilerimizin sayesinde ilçemiz yogun bir bayram yasamakta. Bu vesile ile sehitlerimizi bir kez daha saygi ve rahmetle aniyoruz. Bu hastalik ile mücadelede en önemli etken asi sirasi gelen tüm halkimiz asilarini olmalari önümüzdeki bayram daha rahat etmemiz için önemli. Tüm hemserilerimin ve Islam Aleminin Kurban Bayrami’ni kutlar, Cenab-i Mevla’dan kesmis olduklari ve kesecek olduklari kurbanlarin kabulünü niyaz ederim” dedi.
Bayramlasma programinin sonunda Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ile beraberindekiler hastane, Ilçe Jandarma Komutanligi, Havza Huzurevi ve Havza Emniyet Müdürlügünü ziyaret ederek burada görevli personel ve vatandaslar ile bayramlastilar.
Havza Belediye Binasi önünde kurulan bayramlasma çadirinda gerçeklestirilen bayramlasma programina ayrica belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, sehir disindaki hemseri derneklerinin temsilcileri, belediye çalisanlari ve vatandaslar katildilar.